TV en internet

Sinds 2018 kunnen de eigenaren van een vakantiewoning gebruik maken van een tv- en internetaansluiting via ITT. Ze hebben het kabelnetwerk op het Resort in beheer en onderhouden het.

Ze leveren een prima internetverbinding en standaardpakket van Ziggo voor de tv. Voor dit pakket krijgt u een maandelijkse factuur van € 29,89 (tarief 2020 inclusief 21% BTW). U kunt als u dit wilt ook alleen voor de tv of alleen een aansluiting voor internet aanvragen. Ook een pakket met een “snellere” internet verbinding behoort tot de mogelijkheden. U kunt dit zelf afstemmen met itt.

Algemene gegevens van ITT zijn terug te vinden op hun website: www.ittdesk.nl en dan klikt u door naar vakantieparken. Hier vind u de informatie die u nodig heeft.

Adresgegevens: Ittdesk BV, Hardwareweg 14, 3821 BM Amersfoort, telefoonnummer 085-0140141

Noot:

Een beperkt aantal recreatiewoningen heeft de beschikking over een vaste telefoonverbinding van KPN. In principe kan iedere recreatiewoning, mits een WOZ object met een door de gemeente toegekend adres, een telefoonaansluiting bij KPN aanvragen. Echter de aansluiting moet er wel liggen. Anders kan het voor veel geld aangelegd worden, Dit is geen optie meer.

Als uw woning hierover beschikt kunt u desgewenst ook een andere provider raadplegen wat de mogelijkheden zijn voor een internetverbinding. Maar deze internetverbinding loopt via de telefoonlijn (twee koperen draadjes) en heeft minder mogelijkheden dan een internetverbinding van ITT.

Er is nog een andere mogelijkheid. T-Mobile biedt "4G voor thuis" aan. Dit is een redelijk snelle internet verbinding. Wellicht komt binnenkort "5G voor thuis".
Let op. Dit is alleen internet. Voor een tv-aansluiting bent u aangewezen op ITT of KPN (mits u een koper aansluiting heeft).

Vraag hierover de eigenaar van wie u de recreatiewoning koopt.

TV instellingen

Dit is een veel gestelde vraag. Hoe stelt u de digitale TV in als u een aansluiting van ittdesk heeft?
Het park ligt in Ziggo gebied (voormalig UPC).

  • Het netwerk-ID = 4444 (gratis zenderaanbod van Ziggo);
  • de frequentie = 16400 of 164000 (afhankelijk van de TV);
  • de modulatie is 64QAM;
  • de symboolfrequentie (niet op alle TV's aanwezig) = 6900.

Met deze instelling zou uw TV moeten werken.

Versie 1.0: 29 juni 2020